Emma Patricia Desirée Andersson

Alla inlägg den 28 januari 2010

Ufo

Av Emma Andersson - 28 januari 2010 11:19

 


Jag känner mig verkligen som ett ufo idag, mamma åkte till norge imorse så nu ser man inte henne försen söndagskväll, men jag överlever nog :D


Gubben med min bil har inte hört av sig än, får ringa honom antingen imorgon eller på måndag och se hur det går med den, jag bara hoppas och hoppas.

Jag vill ju ha min egna bil, min första bil, yey.


Snart är det dags för mig att ta ut min p-stav, wow. Det har redan gått 3 år snart. Det känns som igår när älskling fick hålla fast mig i stolen för jag var ju så rädd. Och nu är det över, nu väntas bara uttagningen. Lite skakig är man ju men vill bara slippa staven nu, ibland är den ett rent helvete med mens och sånt.Innan var jag nöjd men absolut inte nu längre. Nu vill jag ha minipiller, jag kommer testa varenda sort tills jag hittar den perfekta för mig, jag vill absolut inte gå upp i vikt och om jag ska ha mens så ska den fungera normalt.


*suck* Kunde inte killar haft preventivmedel istället? Det är ju deras avkomma alltså "sperman" som utgör problemet. mohaha. Tänkt vad skönt att bli 30 och slippa bry sig. Ungar kommer ploppa ut en efter en, (skämt åsido)


 


Av Emma Andersson - 28 januari 2010 09:54

 


Igår runt 13.30 begav jag mig till jobb, fick kör runt hela ö.grevie istället för igenom m.grevie Det Blåste som tusan och man så knappt vägen, det var lite små läskigt.

Väl på jobb blev man orolig för hur man skulle ta sig hem sen, men det blåste på och vid 7 vad der värsta över. Jag körde hem, alla vägarna var plogade.


Väl hemma gör jag mitt misstag, fan. Jag måste sluta vara så envis. Jag är som en åsna, jag tror att jag klarar av allt men det kan man inte. Jag hoppas det inte kommer kosta för mycket. Ni förstår jag försökte köra in i garaget, det är ju väldigt svårt när det var så mycket snö överallt, naturligtvis slår bilen i och ett hål uppstår fram på bilen, hela kvällen hade jag ångest,

varför lät jag inte bara bilen stå ute?

Ah herregud, hoppas det inte kostar för mkt att laga.


Idag har jag så mycket att göra. Inte lönt att skriva upp allt här. För det första är ni nog inte intresserade och för det andra så hade jag fått skriva här hela dagen. Bäh, nu får jag nog göra mig i ordning.


Förresten så saknar jag min pojkvän mer än mest, bara 4 dagar utan honom känns som en evighet, imorgon ses vi. Jag längtar väldigt mycket.


 


 


Presentation

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5
6
7 8
9
10
11 12 13 14 15 16
17
18 19 20 21
22
23 24
25 26 27 28
29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Name it

Go & Gla!


Ovido - Quiz & Flashcards